مقدمه ای برای نوشتن تجربیات

ساخت وبلاگ
نگاه نوین وخلاق در کار و فناوری


http://shab7481.blogfa.com

نگاه نوین و خلاق در کار و فناوری
نام قدیم این وبلاگ(نگاه نوین و خلاق در حرفه وفن)است که وبلاگ جدید با داشتن محتوای قبلی خود، سعی می کند بر مبنای محتویات کتب جدید نقش افرینی کند این وبلاگ تا به حال سعی کرده مطالب دست اول ارائه نماید امید که خداوند کمک نماید تا بتوانیم زمینه یادگیری را گسترش دهیم لذا استفاده از نظرات شما می تواند راهنمای خوبی برای این وبلاگ باشد.
باتشکر

 
کاربر مهمان، خوش آمديد!   امروز  
 
فهرست اصلی
لینکهای سریع
آرشیو
ایمیل
موضوعات
بخش دانش آموزی (کلاس اول )
بخش دانش آموزی (کلاس دوم )
بخش دانش آموزی (کلاس سوم )
پیشنهادات
دیدگاه و نگرش
سوالات تحقیقی کتاب حرفه و فن سال اول
سوالات انتقادی کتاب حرفه و فن سال اول
سوالات مفهومی کتاب حرفه و فن سال اول
سوالات تحقیقی کتاب حرفه و فن سال دوم
سوالات انتقادی کتاب حرفه و فن سال دوم
سوالات مفهومی کتاب حرفه و فن سال دوم
سوالات تحقیقی کتاب حرفه و فن سال سوم
سوالات انتقادی کتاب حرفه و فن سال سوم
سوالات مفهومی کتاب حرفه و فن سال سوم
روش تدریس در رابطه با کتاب حرفه و فن سال اول
روش تدریس در رابطه با کتاب حرفه و فن سال دوم
روش تدریس در رابطه با کتاب حرفه و فن سال سوم
خاطره
لغت نامه کتاب حرفه وفن اول
لغت نامه کتاب حرفه وفن دوم
لغت نامه کتاب حرفه وفن سوم
کار عملی
اموزش وپرورش





آرشیو مطالب

آبان ۱۳۹۶
مهر ۱۳۹۶
مهر ۱۳۹۵
آبان ۱۳۹۴
تیر ۱۳۹۴
بهمن ۱۳۹۲
آذر ۱۳۹۲
فروردین ۱۳۹۲
اسفند ۱۳۹۱
بهمن ۱۳۹۱
آذر ۱۳۹۱
آبان ۱۳۹۱
شهریور ۱۳۹۱
تیر ۱۳۹۱
اردیبهشت ۱۳۹۱
فروردین ۱۳۹۱
اسفند ۱۳۹۰


لینکستان

تغییر نام سرستون ها
Aftabgardan - چگونه بفهمیم مشخصات قطعات کامپیوترمان چیست؟ (سریع‌ترین و کامل‌ترین راه):
فید RSS چیست؟
RSS چیست ؟
جستجوی کارخانه ها
مهندسی برق قدرت( بحث موتور های الکتریکی و....)
زن به مثابه ي يك بازار
قالب بلاگفا

آرشیو تماس با ما
مقدمه ای برای نوشتن تجربیات

گفته شده که تجربیات خود را روی صفحه ی کاغذ بیاورید وبرای ارتقا ی شغلی به اداره آموزش وپرورش ارائه دهید یکی از تجربیات اینجانب این است که طرحی هراز گاهی فرستاده می شود که معلمین و دست اندرکاران تعلیم وتربیت باید ان را پیاده کنند که مشکلات یا مسایل خاصی دارد و سوالات زیادی که احیانا بی پاسخ باقی خواهد ماند. معلمین در دفتر اموزشگاه ،درجلسات وهر مکانی که با هم هستند اغلب پیرامون مسایل مربوط به کار خود صحبت می کنند صحبت هایی که می شود مثلا فلان طرح، کپی برداری از طرح یک کشور خارجی است که در کشورما در حال اجرا شدن است بدون اینکه به مقدمات و زیر ساخت های انها توجه شود. یک طرح خوب،اگر خوب اجرا نشود در نهایت طرح بسیار بدی خواهد شد مثلا همین طرح،که طرح بسیار خوبی است از زمانی که من اگاه شدم تا موعدی که باید تحویل دهم چهار، پنج روز بیشتر فرصت ندارم در صورتیکه نوشتن تجربیات نیاز به دادن وقت فراوان است خب همین نبود فرصت کافی برای تحریر،ممکن است معایبی از این قبیل داشته باشد عده ای با مراجعه به مراکز تایپ ،از انها می خواهند که تجربیات را از اینترنت تهیه کرده وتحویل انها بدهند این کار علاوه بر پایین اوردن شان معلم در نگاه دیگران باعث اتلاف وقت معلم برای هیچ وپوچ خواهد شد (تهیه توسط کس دیگر)زمانی که در بهترین حالت می توانست صرف مطالعه و در راستای بهبود مسایل اموزشی خرج شود شاید معلمی زمان کلاس درس خود را خرج این کار بکند واین عین خسارت برای اموزش وپرورش است کشوری که در وضعیت تحریم اقتصادی قراردارد تهیه جزواتی احیانا تکراری که از اینترنت گرفته شده وروح معلم از ان خبردار نیست یعنی از بین بردن کاغذ های که شاید برای واردات ان چه هزینه هایی که پرداخت نشده است. بلی طرح،طرح خوبی است اما این طرح زمان می خواهد البته خدای نکرده نمی خواهم که همه معلمین عزیز را به این کارمتهم کنم بعضی از معلمینی که بخاطر همین مسایل عطایش رابه لقایش بخشیدند و نه ارتقای شغلی می خواهند و نه کپی برداری از روی نوشته های دیگران ،نبود فرصت کافی ،بمن اجازه نوشتن درست با جملات وزین نخواهد داد و این عیب دیگر آن است. خیلی وقت ها صحبت می شود که نباید انسان کار نادرست انجام دهد که بسیار حرف درستی است اما سوال من این است که هیچ جا وهیچ کس نگفته است که نباید کاری صورت گیرد که مردم به انجام یک کار اشتباه تمایل پیدا کنند؟بگذارید جور دیگر بگویم وقت کم و اعمال زیاد،پس چه باید کرد ؟ چون وقت کم است ناچاراست از کپی برداری استفاده کند زمینه این کپی برداری با ندادن وقت کافی مهیا شده است.

 بگذریم اما   بحث عدالت،فردی این کار را به مراکز تایپ و از این قبیل سپرده و در حال استفاده از مزایاست ما چه باید بکنیم ایا این عدالت است؟ عدالت وقتی کمرنگ شود ظلم و ستم پر رنگ خواهد شد و به ان تمایل بیشتری می شود شاید گفته شود وقت فراوان هم به ان اختصاص داده شده اما با این فرض باید در عمل ببینند برای همه مناطق این مساله رعایت شده است یا خیر نظارت بر اجرای صحیح یک طرح لازمه موفقیت طرح است باید قبول کنیم که بعضی از وقتها در یک محدوده خاصی ،یک کار صورت میگیرد و ادمها سریع ،ان را به همه جا وهمه چیز تعمیم می دهند که به چرایی وخوب وبدش فعلا کار ندارم اما متاسفانه چنین تعمیم هایی داده می شود مثلایکی میگوید این طرح بدون دادن زمان کافی در کل کشور در حال اجراست . البته ناگفته نماند هر طرح و هر کاری دارای مشکلاتی خواهد بود که باید از ابتدا مشکلات پیش بینی شده و راه حل ان در نظر گرفته شود تا جاییکه مشکلات به حداقل ممکن برسد اما متاسفانه عده ای بر پایه این که هر طرحی دارای مشکلات خاص خودش هست در مقام توجیه خویش بر می آیند وکار خود را خوب جلوه می دهند .

از صحبتهای دیگری که هست این است که چون کشور ما در وضعیت تحریم است و دولت هم بودجه کافی ندارد و درضمن توقع برای افزایش حقوق و مزایا برای افزایش سطح بهبود زندگی وجود دارد سیاستی اتخاذ شده که کسانی که حساسند و دنبال این قضایا هستند افزایش حقوقی برایشان پیش اید بقیه که برایشان خیلی مهم نیست و شاید حال و حوصله یا توانایی این گونه کارها را ندارند، پولی اختصاص داده نشود و اگر اعتراضی هم بکنند خب جوابش مشخص است که خودتان کوتاهی کردید و خلاصه نوشتن این مطالب،نه برای خوانده شدن واستفاده بردن است بلکه راهکاری برای صرفه جویی در بودجه است که البته گفتم تمام اینها فکرهایست که به ذهن می رسد و خدا می داند که شاید روح مدیران وبرنامه ریزان از این مسایل بی خبر است .

از سوالات دیگری که بعضا بین همکاران وجود دارد که ایا کسی نوشته ها را می خواند؟ ایا امکان و فرصت خواندن اینهمه مطلب وجود دارد؟چه راهکارهایی سنجیده شده است ؟ایا امکان سنجش بدیع بودن ان وجود دارد؟اگرفردی بداندکه حتما مطالب مورد برسی قرارمی گیرد وروی بدیع بودن ان حساس خواهند بود کمتر بخود اجازه کپی برداری می دهد کپی برداری اینچنینی که اسراف کاغد است وتلف کردن عمرگرانبهای انسانی ،بگذریم راستی ازشما چه پنهان خودم هم می گویم این مطالبی را که تحت عنوان تجربیات معلم می نویسم وبه اداره ارائه می دهم شاید هیچ کس انرا نخواند اما به امید اینکه شاید تا سال 1490امکان خواندنش فراهم گردد می نویسم اما دوباره با خودمی گویم نوشته های امروز برای فردای دور، فایده خودش را از دست داده است اما باز با خود می گویم که باید خوش بین بود و امید وار پس باید نوشت لذا می نویسم .....

سید حسین اخوان بهابادی پنجشنبه بیست و چهارم بهمن ۱۳۹۲  نظر بدهید!

آخرین مطالب ارسالی
چرا نباید فرهنگیان و دانش اموزان به راهپیمایی اربعین بروند؟
تبلیغات شورای دانش اموزی
یک روش تدریس در رابطه با قسمتی از نرم افزار تبدیل قالب های صوتی و تصویری به یکدیگر
بحث انرژی و مدرسه
یک روش کلاس داری
بیست هزار تومان برای صدور یک کاغذ
چگونه الف مقصوره يا ساکن در ورد 2013 بنويسيم؟
مقدمه ای برای نوشتن تجربیات
سوره عصر و تهدید
یک جمله وچند سوال – زباله وباغچه
درباره وب

نگاه نوین و خلاق در کار و فناوری
نام قدیم این وبلاگ(نگاه نوین و خلاق در حرفه وفن)است که وبلاگ جدید با داشتن محتوای قبلی خود، سعی می کند بر مبنای محتویات کتب جدید نقش افرینی کند این وبلاگ تا به حال سعی کرده مطالب دست اول ارائه نماید امید که خداوند کمک نماید تا بتوانیم زمینه یادگیری را گسترش دهیم لذا استفاده از نظرات شما می تواند راهنمای خوبی برای این وبلاگ باشد.
باتشکر


آمار کاربران

لینک دوستان
درسهايي از قرآن
آرشیو شبکه سوم سیما(مثل :گلبرگ-سمت خدازلال احکام
وزارت آموزش وپرورش
اموزش و پرورش استان یرد
اموزش و پرورش شهرستان بهاباد
اقلیم عشق
سایت گروه درسی حرفه وفن
وبلاگ علوم تجربی بهاباد(اقای حسین احمدی)
سامانه نظام پیشنهادها
باشگاه خبرنگاران
گلستان پيام نور
باشگاه خبری دانشجویان پیام نور
سایت جامع گل وگیاه زینتی
آپلو کردن فایل
نگاه نوین و خلاق در زندگی(سید حسین اخوان بهابادی)
بلاگفا
پایگاه اینترنتی بهاباد
سید علی رضوی بهابادی (شاعر )
نشریه نگاه وابسته به اموزش و پرورش
قالب وبلاگ کتاب الکترونیکی

بخش ویژه

چرا نباید فرهنگیان و دانش اموزان به راهپیمایی اربعین بروند؟...
ما را در سایت چرا نباید فرهنگیان و دانش اموزان به راهپیمایی اربعین بروند؟ دنبال می کنید

برچسب : تجربیات, نویسنده : shab7481 بازدید : 175 تاريخ : پنجشنبه 18 آبان 1396 ساعت: 4:16